Chata Gizela [ Chata, chalupa ]

Chata Gizela se nachází na východní Moravě ve vesnici Štítná nad Vláří, číslo popisné 414 (oblast Zlínský kraj). Chata je situována za vesnicí obklopena krásnou přírodou Bílých Karpat.
Možnost pronájmu v letních i zimních měsících. V létě si můžete užívat houbaření, procházky v přírodě, výlety v okolí, sportování. V zimě i v létě je ve vesnici v provozu vlek dlouhý 600 m.
Chata má k dispozici 8 lůžek (2 čtyřlůžkové pokoje), ložnice nejsou průchozí. Ubytování plně vybaveno pro všechny potřeby. Vlastní kuchyně s příslušenstvím (elektrický sporák, rychlovarná konvice, pečící trouba, mikrovlná trouba, nádobí). Obývací pokoj o velikosti 16 m² s barevnou televizí a satelitem s možností příjemného posezení u krbu. Sociální zařízení s koupelnou a sprchovým koutem.
V objektu možnost uschování jízdních kol nebo lyží. Parkování v blízkosti areálu na parkovišti.
Zahradu u chaty můžete využít ke sportování, relaxaci a zábavě. V zahradě je umístěn vlastní venkovní bazén, antukové tenisové kurty, možnost volejbalu nebo nohejbalu. V objektu můžete využít venkovní krb i ohniště s posezením. Sebou na dovolenou si můžete vzít i vašeho čtyřnohého miláčka.

V centru vesnice (přibližně 2 km od ubytování) se nachází potraviny, obchody, restaurace, pošta, lékárna, autobusová zastávka, koupaliště, minimuzeum Gabry a Málinky. Nejbližšími městy jsou: Valašské Klobouky, Slavičín, Luhačovice, Zlín.

Cena za chatu Gizela:
Při obsazení jednoho pokoje 300 Kč za den/osoba. Při obsazení dvou pokojů cena 2 300 Kč/den.

UMÍSTĚNÍ


Typ záznamu: Chata, chalupa
AKTUALIZACE: Eliška Černochová (Beskydy-Valašsko) org. 56, 17.03.2010 v 13:05 hodin