Vinotéka u Radnice [ Prodejna, obchod ]

vinotéka u radnice

Vinotéka U Radnice - rána s čistou hlavou
  
Naši vinotéku najdete v Příboře na náměstí S. Freuda. Nabízíme širokou škálu lahvových vín z oblasti Morava podoblasti Velkopavlovické. Dále pak sudová vína moravská zemská, kupáže vín z evropského společenství a vína z různých států mimo Evropského společenství. Našim hlavním dodavatelem je VÍNO SÝKORA s.r.o. 
  
Letní chlazená nabídka

Pokud se Vám nečekaně ohlásila návštěva, nebo si chcete jenom tak udělat pěkný večer a Vaše vinotéka je zrovna prázdná, objednejte si telefonicky víno z naši nabídky a my Vám ho necháme vychladit. Odpoledne si víno vyzvednete a příjemný večer je zachráněn.

Objevujeme růžová vína
  
Nastal čas teplých jarních a letních večerů a to je pravá chvíle objevit růžová vína. Růžové patří k party, piknikům i tolik oblíbeným grilovačkám. Pokud si rádi dáváte vinný střik, je růžové víno skvělá volba. Toto lehké, snadno pitelné víno si oblíbí i většina ostatních. Aby se mohlo představit v plné kráse, mělo by být vychlazeno na teplotu od 8 do 12 stupňů. Růžová vína můžou být podávána dokonce přímo na ledu. Závěrem jenom připomeneme možnost vychlazení Vámi vybraného vína v naší vinotéce.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Vinotéka u Radnice
Irena Kopačková
Náměstí Sigmunda Freuda 20
742 58 Příbor
Česko (CZ)
tel: (+420) 734 108 180

UMÍSTĚNÍ


Typ záznamu: Prodejna, obchod
AKTUALIZACE: Petra Kolářová (Kancelář vedení města) org. 139, 15.05.2013 v 08:29 hodin