Čerpací stanice PHM GOLD – Horní Bečva [ Čerpací stanice ]

Benzinka Gold
Čerpací stanice GOLD se nachází v Horní Bečvě na hlavním tahu z Rožnova p.Radhoštěm na hraniční přechod Bumbálka. Nabízí tankování všech druhů PHM včetně LPG. K tomu také příjemné posezení a občerstvení v bistru s nabídkou čerstvého pečiva od společnosti Fornetti jejich výhodou je neuvěřitelná čerstvost zajištěná pečením přímo u nás. Dále si můžete pochutnat na zapékaných sendvičích v italském stylu - " Panini.

V nabídce máme také jedinečné medové dorty dle staroarménské rodinné receptury - " Marlenku. Ze sortimentu teplých nápojů máme pro Vás nabídku vynikajících káv značky Segafredo a Dallmayr Kaffe a horké čokolády nebo výborných čajů od společnosti Segafredo a Dallmayr.

Pro Vaše ratolesti je součástí naší čerpací stanice také moderně vybavené dětské hřiště.

V případě cestování po dálniční síti v ČR a v zahraničí Vám v našem shopu nabízíme možnost zakoupení dálničních známek pro Českou republiku, Slovensko a Rakousko. Pro řidiče nákladních automobilů a kamionů nabízíme možnost zakoupení mýta pro silniční síť ČR.

Z motoristického sortimentu v oblasti automobilové chemie a autopříslušenství pro Vás máme v naší nabídce širokou škálu výrobků od společností SHERON, CASTROL, BOTTARI, CINOL. V nabídce naší čerpací stanice dále máme prodej propan-butanu v lahvích 2, 10 a 33 kg.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Čerpací stanice PHM GOLD – Horní Bečva
č.436
756 57 Horní Bečva
Česko (CZ)
tel: (+420) 571 645 355
(+420) 724 095 091

UMÍSTĚNÍ

ukázat na mapě

Hledej další objekty v okruhu do km

Typ záznamu: Čerpací stanice
AKTUALIZACE: uživatel č. 358 org. 150, 22.02.2014 v 12:00 hodin