Sanatorium Moravan [ Lázeňské zařízení ]

KAVÁRNA MORAVAN
Komfortně vybavené lázeňské sanatorium Moravan pocházející z dvacátých let minulého století se tyčí nad údolím řeky Bečvy. Sanatorium se nachází v poklidné části lázní a je obklopeno zelení.
Po rozsáhlé rekonstrukci, která byla ukončena v roce 1996, nabízí sanatorium Moravan svým klientům komplexní služby související s kardiorehabilitací, a zároveň služby pro relaxaci a odpočinek, a to vždy za individuálního přístupu všech pracovníků.
Pro klienty je k dispozici recepce po celých 24 hodin , kde si je možné zarezervovat či objednat veškeré nabízené služby.

Najdete zde léčebné a relaxační procedury jako uhličité koupele, kyslíkovou terapii, EKG, biolampy, cvičnou ergometrii, zátěžovou ergometrii, inhalaci, elektrolečbu, magnetoterapii, podvodní masaže, parafin, individuální tělocvik a mnoho dalších léčebných kúr.

LS Moravan nabízí také celou řadu speciálních produktů s různým zaměřením.

Pro relaxaci je klientům k dispozici rehabilitační bazén a sauna. Ze služeb může sanatorium nabídnout kosmetiku, pedikůru, půjčování cyklistických kol, stolní tenis, šachy, knihovnu či odborné přednášky. Další služby jako je kadeřnictví, solarium, minigolf a tenis nabízí jiná lázeňská sanatoria.

LS Moravan umožňuje ubytování klientům v pokojích typu apartmán a standard plus. Vlastní stravovací provoz, kde se připravuje dietní (k výběru 9 diet) i klasická strava. Denně je otevřená příjemná kavárna s kapacitou 50 míst a v letních měsících je také k dispozici venkovní terasa.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Teplice nad Bečvou č. p. 63
753 51 Teplice nad Bečvou
Česko (CZ)
tel: (+420) 581 818 181 call centrum
fax: (+420) 581 606 520

SOUVISEJÍCÍ ODKAZY

UPŘESŇUJÍCÍ ODKAZY

UMÍSTĚNÍ

ukázat na mapě

Hledej další objekty v okruhu do km
DALŠÍ INFORMACE: http://www.ltnb.cz

AKTUALIZACE: Viktor Langer (Obecní úřad Teplice nad Bečvou) org. 56, 11.02.2008 v 10:45 hodin