Šat - Sporo - Stavební činnost [ Služby ]

Šat - Sporo - Obchodní činnost
Firma ŠAT-SPORO vznikla jako sdružení fyzických osob 20.10.1993 s cílem poskytovat služby spotřebního charakteru.

Hlavní náplní v počátcích firmy byly služby montážní a zateplovací, montáž, žaluzií a těsnění, stejně jako celkové úpravy interiérů či zateplování budov. Postupem času se rozvinula výroba ojedinělého výrobku na našem trhu, a to dekoračních a tepelně izolačních materiálů "IZOLUX” a to na základě požadavků zákazníků aplikovat některý z konkurenčních zahraničních produktů v cenách převyšujících ve většině případů možnosti našich zákazníků. Tyto materiály jsou certifikovány a chráněny užitnými vzory.

V roce 1995 se firma kromě výroby IZOLUXu začala specializovat na komplexní služby spojené s rekonstrukcí koupelen a byla zřízena prodejna s veškerým sortimentem sanitární techniky.

V poslední době se rozvíjí spolupráce s obecními úřady v našem okolí na vybudování řady investičních celků.

IZOLUX-foukaná izolace
Jde o výrobek na stejné celulozové bázi, jako jsou dekorační materiály IZOLUX-dekor.

Je určen k zateplování podlah, stropů, stěnových a střešních konstrukcí, a to převážně aplikací strojního nafoukávání do dutin resp. na nepochůznou plochu. Tento materiál lze i volně sypat na požadovaná místa.

Materiál obsahuje chemické přísady proti výskytu hmyzu, hlodavcům apod. V současné době je tento způsob zateplování (i vzhledem k poměrně nízkým nákladům) stále oblíbenější.

Vydatnost
1 m3 foukaného materiálu představuje 24-28 kg hmoty, tj.3-3,5 balení.
1 m3 sypaného materiálu činí 32-36 kg hmoty, t.j. 4-4,5 balení.
Balení
PE pytle s obsahem 8kg směsi s označením IZOLUX pro izolace.
Jiné využití
IZOLUX bez chemických přísad slouží jako substrát pro hydrovýsev. Při namíchání papírové hmoty s travním semenem, vodou a živinami a nástřikem této směsi na plochu, určenou k zatravnění, dochází k urychlenému růstu trávy. Ta se dobře zakořeňuje, přičemž se materiál rozkládá na humus při optimální vlhkosti kořínků.
IZOLUX tvoří přírodní materiály a je tudíž ekologicky nezávadný!

IZOLUX-dekor
Izolux-dekor je omítkovina (mokrá tapeta) na bázi celulózy, která je určena jako konečná povrchová úprava různých interiérových podkladů. Vyrábí se v základním, přírodně bílem provedení. Nahrazuje malby, tapety aj. Její tepelně izolační vlastnosti jsou patrné i v běžně nanášených tloušťkách, t.j. 1 - 2 mm a blíží se vlastnostem polystyrenu.

Izolux-dekor vyrábíme ve dvou kvalitativně odlišných zrnitostech:

- pro ruční aplikaci válečkem pro kutily:
výsledná struktura s jemně plastickým efektem
- pro nástřik profi firmám:
výsledná struktura s hrubším plastickým efektem.
Obě provedení jsou ve stejné cenové hladině. Výhodou materiálu pro kutily je, že aplikaci zvládne dle návodu každý, komu práce není cizí.

Balení IZOLUXu-dekor představují 7 kg a 4 kg PE pytle suchého základního materiálu. Pojidlo (lepidlo) se dodává zvlášť, stejně jako dekorační přísady, převážně na bázi bavlny.

Více informací o těchto technologických postupech najdete na www.izolux.cz

KONTAKTNÍ ADRESA:

Šat - Sporo - Stavební činnost
Ing. Pavel Ščudlík
Nádražní 685
742 58 Příbor
Česko (CZ)
tel: (+420) 556 722 330
(+420) 728 852 650
fax: (+420) 556 725 345

UMÍSTĚNÍ


Typ záznamu: Služby
AKTUALIZACE: Pavla Veselková (MIC Příbor) org. 139, 29.08.2007 v 16:29 hodin